Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که «درباره مشروعیت حملات هوایی به داعش در سوریه تردید وجود دارد.»

به گزارش فارس، وزارت خارجه روسیه درباره مشروعیت حملات هوایی ائتلاف به رهبری آمریکا به مواضع داعش در سوریه ابراز تردید کرد.

در بیانیه روز چهارشنبه وزارت خارجه روسیه آمده است: «درباره مشروعیت این حملات هوایی تردید وجود دارد، چرا که این گونه حملات تنها با تصویب سازمان ملل و یا اجازه مقامات کشوری که در آن حمله صورت می‌گیرد، قابل انجام است.»

بیانیه وزارت خارجه روسیه در حالی منتشر شده که آمریکا با همراهی پنج کشور عربی به بهانه داعش به مناطقی از سوریه طی دو روز اخیر حمله کرده‌اند.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه نیز روز گذشته در تماس تلفنی با دبیرکل سازمان ملل درباره قانونی نبودن این حملات بدون مجوز سازمان ملل و دولت سوریه هشدار داده بود.

حسن روحانی رئیس‌جمهور ایران هم که در نیویورک بسر می‌برد، حملات هوایی به سوریه به بهانه داعش را «غیرقانونی» خوانده بود.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24