Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه رگولاتوری از بررسی و مطالعه ورود اپراتور چهارم تلفن همراه و تدوین اصول حاکم بر مجوز اپراتورهای مجازی تلفن همراه (MVNO) با همکاری پژوهشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات و با استفاده از مشاوران داخلی و خارجی خبر داد.
به گزارش ایسنا؛صادق عباسی شاهکوه گفت: مطالعات اولیه که براساس برآوردهای اقتصادی و حقوقی انجام شده، نشان می‌دهد برای ارتقاء رقابت بین اپراتورها، شرایط حاضر، زمان مناسبی است تا اپراتورهای مجازی تلفن همراه وارد بازار شوند.
بر همین اساس تدوین اصول حاکم بر مجوز این اپراتورها در مراحل نهائی است و پس از ارائه و تصویب در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات احتمالاً تا پایان سال، اپراتورهای مجازی، مجوز ورود به بازار تلفن همراه کشور را دریافت می‌کنند.
وی درباره نتایج مطالعات انجام شده تاکنون افزود: بر مبنای مطالعات صورت گرفته به نظر می‌آید که راه ورود اپراتور چهارم تلفن همراه از طریق MVNO است، البته آنچه که می‌تواند عامل موفقیت اپراتور چهارم موبایل شود تخصیص فرکانس‌های مناسبتر در باندهای ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز است که در اینصورت فضا برای توسعه خدمات در مناطق محروم تر فراهم می‌شود.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24