Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

یک مقام بلندپایه عراقی اعلام کرد که حدود ده هزار تن از اعضای داعش در حال حاضر در 13 کیلومتری بغداد حضور دارند و آماده یورش یه این شهر هستند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پایگاه خبری القدس العربی، یک مقام بلندپایه عراقی اعلام کرد که ده هزار تن از اعضای داعش در حال حاضر در 13 کیلومتری بغداد حضور دارند و آماده یورش به پایتخت هستند و مسئولان عراقی از واشنگتن خواسته‌اند تا نیروهای زمینی را برای حمایت از بغداد جهت ممانعت از سقوط آن به دست داعش در اطراف بغداد مستقر کنند.
به گزارش منابع آگاه، اعضای داعش همچنان به پیشروی‌های خود در تمامی مناطق عراق ادامه می‌دهند و حملات هوایی جنگنده‌های ائتلاف به پایگاه‌های این گروه در عراق و سوریه نتیجه چندانی ندارد.
صباح کرحوت، استاندار الانبار نیز نسبت به سقوط بغداد هشدار داده و اعلام کرد: در حالی که جهان به درگیری‌ها میان کردها و اعضای داعش در شهر کوبانی سوریه مشغول شده است، استان الانبار در آستانه سقوط قرار دارد.
وی تاکید کرد که شورای استانداری الانبار از دولت بغداد خواسته تا اقدامات فوری برای نجات این استان اتخاذ کند.
روزنامه ساندی تلگراف نیز اعلام کرد که افزایش فعالیت تروریست‌های داعش احتمال این مسئله را می‌دهد که عملیات این گروه در شهر کوبانی تنها جلب کردن نظر دیگران به خود نیست بلکه آمادگی برای عملیات نظامی بزرگتر و مهم‌تر در مکان دیگری مثل حمله به شهر بغداد است.
همچنین وزارت دفاع انگلیس اخیراً اعلام کرد که تیمی برای آموزش دادن نیروهای کرد جهت استفاده از سلاح‌های سنگین برای مقابله با داعش از حدود یک هفته پیش وارد اربیل شده است.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24