یک متخصص تغذیه گفت: گوشت بلدرچین برای درمان ناراحتیهای روان و اعصاب مفید است.
زهرا راغبی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: گوشت و تخم بلدرچین به لحاظ ارزش غذایی و درمانی، بسیار مورد توجه است. میزان پروتئین موجود در گوشت بلدرچین از پروتئین گوشت سایر پرندگان و نشخوارکنندگان معمولی 5 تا 10 درصد بیشتر است.
وی ادامه داد: وجود عناصر معدنی کمیاب و ویتامین های مختلف در گوشت این پرنده باعث شده که گوشت آن برای درمان بعضی از بیماری ها مانند آسم، تشنج، فشارخون، ضعف اعصاب و ناراحتی های روانی و بی خوابی مفید باشد.
این متخصص تغذیه گفت: گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین، فسفر، مس، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامینB6، روی، آهن و سلنیوم است.
راغبی بیان کرد: تخم بلدرچین در مقایسه با تخممرغ، به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد. یک تخم بلدرچین هر چند که از لحاظ وزنی حدود یک پنجم وزن تخممرغ معمولی را دارد، ولی نسبت به تخم مرغ دارای 5 برابر فسفر، 7.5 برابر آهن، 6 برابر ویتامین B1 و 15 برابر ریبوفلاوین است.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.