گروه تروریستی داعش حاکم شرع خود در شهرستان الحویجه استان کرکوک را به اتهام سرقت خراج های جمع آوری شده، اعدام کرد.
به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبریالمدی پرس، یک مسوول امنیتی استان کرکوک روزشنبه گفت: والی شهرستان الحویجه روزشنبه دستور اعدام احمد عاصی حاکم شرع این شهرستان که یکی از سرکردگان داعش است را به اتهام سرقت مالیات ها صادرکرد.
این مسوول که خواست نامش فاش نشود، افزود: عاصی استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه کرکوک بود که از10 ژوئن گذشته با تسلط تروریست ها بر شهرستان الحویجه و بخش های الزاب، الریاض، العباسی و الرشاد به این سمت منصوب شده و صبح امروز نیز اعدام شد.
وی اضافه کرد: گروه تروریستی داعش امروز شنبه را آغاز سال تحصیلی اعلام کرد و از خانواده ها خواست دانش آموزان را به مدارس بفرستند.
این مسوول امنیت گفت: این گروه تروریستی دیروز (جمعه) خطبای جمعه را مجبور کرده بودند که آغاز سال تحصیلی را اعلام کنند.
بر اساس این گزارش، تروریست ها تهدید کردند هرخانواده ای که از فرستادن فرزندان خود به مدرسه خودداری کند به اتهام کوتاهی در انجام دستورات گروه و به دلیل این که با حمایت از حکومت کفر مرتد شده اند با مصادره اموال و دارایی ها، انهدام منازل و حکم شرعی مجازات می شوند.
گروه تکفیری - تروریستی داعش در تهاجم گسترده ای که از اوایل تابستان با پشتیبانی کشورهای غربی در مناطق شمال و غرب عراق شروع کرده، مرتکب جنایت های هولناکی شده است.
پروازهای تهران-دبی از سر گرفته شد؛ برنامه زمانی پروازها اعلام شد
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) از آغاز مجدد پروازهای مسیر...
دیدار عراقچی با رئیس مجلس عراق؛ تمرکز بر همکاری دوجانبه
وزیر خارجه ایران در دیدار با رئیس مجلس عراق بر تمایل ایران به حمایت از...
هند محدودیت تردد کشتیهایش در خلیج فارس را لغو کرد
سازمان تنظیم مقررات و امنیت کشتیرانی هند، هشدار قبلی خود مبنی بر محدود...
هشدار هواشناسی برای رگبار در ۱۷ استان و باد شدید در ۱۳ استان
سازمان هواشناسی نسبت به رگبار و رعد و برق در ۱۷ استان، وزش باد شدید در...
شلیک ترامپ به توافق ایران و آمریکا/ بازگشت به شرایط جنگی به نفع کیست؟
حملات آمریکا علیه جنوب ایران فارغ از شدت و حجم و میزبان خسارت، شرایط ج...
پیام مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران بهمناسبت صعود تیم فوتبال مس شهربابک به لیگ برتر
تیم فوتبال مس شهربابک با کسب پیروزی ارزشمند مقابل نیروی زمینی تهران، د...
دادگستری نوشهر: تمامی اموال و حسابهای بانکی ساعدینیا در نوشهر توقیف شد
حامد سروی رئیس دادگستری شهرستان نوشهر صبح امروز در نشست خبری با اهالی...
پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته قوه قضائیه/ راه دشوار رسیدن به عدالت هموار خواهد شد/ مردم باید آثار تحوّل قضائی را در زندگی روزمره خود مشاهده کنند
رهبر معظم انقلاب بیان کردند: احقاق حقوق ملّت، تنها در مسائل فردی خلاصه...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.