Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

 مرحله بعدی واگذاری سهام سرخابی پس از ارسال صورتهای مالی به سازمان حسابرسی، قیمت‌گذاری سهام این دو تیم است که تلاش خواهیم کرد در هفته های آینده قیمت پایه و شرایط واگذاری استقلال و پرسپولیس را برای تصویب به هیات واگذاری تقدیم کنیم.

به گزارش تسنیم؛پوری حسینی در جلسه امروز هیات واگذاری در مورد آخرین اقدامات در خصوص واگذاری سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال گفت: در چند هفته گذشته کار بررسی و کارشناسی فشرده ای در راستای واگذاری این دو باشگاه در سازمان خصوصی سازی انجام شده است و خوشبختانه باشگاه استقلال صورتهای مالی خود را به سازمان حسابرسی ارائه داده است؛ با این وجود باشگاه پرسپولیس هنوز صورتهای مالی خود را ارائه نداده که قرار شد تا چند روز آینده این باشگاه نیز نسبت به ارسال موارد درخواستی سازمان حسابرسی اقدام کند.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی افزود: مرحله بعدی واگذاری سهام سرخابی پس از ارسال صورتهای مالی به سازمان حسابرسی، قیمت‌گذاری سهام این دو تیم است که تلاش خواهیم کرد در هفته های آینده قیمت پایه و شرایط واگذاری استقلال و پرسپولیس را برای تصویب به هیات واگذاری تقدیم کنیم.
وی در خصوص قیمت گذاری برند این دو تیم نیز تصریح کرد: برند پرسپولیس و استقلال پیش‌تر در سازمان خصوصی سازی ارزش گذاری شده است که باید برای واگذاری بروزرسانی شود.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی گف: واگذاری دو تیم استقلال و پرسپولیس از جمله واگذاری های پیچیده سازمان خصوصی سازی است که خوشبختانه در حال به ثمر رسیدن است.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24