Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

تصادف زنجیره ای پنج دستگاه خودرو در مسیر تهران به مشهد که نزدیک ساعت 19 روز چهارشنبه رخ داد، سبب شد این مسیر در حد فاصل شاهرود ـ مشهد مسدود شود که با حضور نیروهای امدادی و انتظامی این راه باز شد.
به گزارش ایرنا، این حادثه در کیلومتر 25 جاده شاهرود - میامی اتفاق افتاده و خوشبختانه خسارت جانی نداشته است.
در این تصادف دو کامیون، یک وانت بار و دو دستگاه خودرو سواری آسیب دیده اند و چهار مصدوم آن نیز برای درمان به بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود منتقل شدند.
مدیر عامل آتش نشانی شاهرود در این ارتباط گفت: حادثه اول به علت سرعت زیاد و عدم توانایی در هدایت کامیون در حرکت مسیر غرب به شرق و برخورد آن با کامیون پارک شده در حاشیه جاده شروع شده و سپس نیسان وانتی نیز به کامیون ها برخورد کرد ه و پشت سر آن هم یک خودرو تیبا به زنجیره تصادف پیوسته است.
علیرضا محمدی ادامه داد که خودرو پنجم نیز یک سواری 206 بوده که بر اثر واژگونی دچار حریق نیز شده است.
به گفته وی برای امداد و نجات پنج دستگاه خودرو آتش نشانی به همراه 25 نیروی امداد و نجات همراه با ماموران نیروی انتظامی به محل اعزام شدند که موفق شدن ضمن کمک به حادثه دیدگان قبل از ساعت 21 راه را باز کنند.
نیروهای راهنمایی و رانندگی نیز به علت برودت هوا، لغزندگی راهها نسبت به ضرورت رعایت نکات ایمنی برای تردد ایمن در محدوده این حادثه هشدار داده اند.
فاصله شاهرود تا میامی حدود 65 کیلومتر است .
شهرستان شاهرود از سمنان مرکز استان ، 183 کیلومتر و سمنان تا تهران نیز حدود 220کیلومتر فاصله دارد. 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24