رییس کل دادگستری بوشهر ازدستگیری متهم سوم پرونده میلیاردی اخلال درنظام اقتصادی خبرداد و گفت : متهم سوم پرونده مضاربه صوری هنگام خروج از کشور در فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) شناسایی و دستگیر شده است.
حیدر بحرانی در گفت و گو با میزان، دراین باره اظهار کرد: این پرونده از تیر ماه امسال با دستگیری دو متهم و 7800 نفر مالباخته آغاز شده است که با دستگیری متهم ردیف سوم روند رسیدگی به شکات این متهم نیز با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.
وی گفت:با اضافه شدن ده نفر از قضات کارکشته و با تجربه روند رسیدگی به پرونده متهمان میلیاردی اخلال در نظام اقتصادی تشکیل شده در این استان تغییر کرده و به زودی بخشی از وجوه مالباختگان پرداخت خواهد شد.
این مسئول عالی قضایی افزود: کارتحقیقاتی از کلیه شکات به پایان رسیده است و با همکاری اعضای خانواده متهمان بخشی از اموال آنان که شناسایی شده با نظارت دقیق دادگستری در معرض فروش قرار گرفته است که پس از فروش اموال منقول و غیرمنقول و وجوه نقد وصول شده نسبت به پرداخت بخشی از مطالبات مردم اقدام می کنیم.
رییس کل دادگستری بوشهر اضافه کرد: باقی مانده حقوق متضرران نیز درصورت شناسایی اموال جدیدی از متهمان طبق رویه جاری پرداخت خواهد شد.
وی در ادامه بیان کرد: این پرونده متهم فراری ندارد و به زودی از شکات متهم سوم این پرونده نیز دعوت خواهد شد تا همچون شاکیان دیگر به پرونده های آنان رسیدگی شود.
بحرانی تاکید کرد دستگاه قضا برای احقاق حق مردم یک تنه وارد پرونده شده و هیچ سیاست یا انگیزه ای غیر از پیشگیری از زیان بیشتر مردم و ارزش شکنی در جامعه در کار ما مطرح نبوده است.
رییس کل دادگستری بوشهر همچنین گفت: با جدیت و تلاش نسبت به احقاق حقوق مردم تا نتیجه نهایی تلاش خواهیم کرد و به دنبال آن هستیم که حقوق مردم را پرداخت کنیم.
وی همچنین درباره مجازات متهمان بیان کرد: اقدامات متهمان پرونده مضاربه صوری بسیار ناشایست و با هدف سوء استفاده از اموال مردم بوده، از این رو مستحق سخت ترین مجازات هستند.
این مسئول عالی قضایی ادامه داد: اولویت کنونی ما رسیدگی به زیان وارده به مردم است. درباره متهمان نیز پس از طی شدن روند تحقیق پرونده کیفرخواست صادر به و به دادگاه فرستاده خواهد شد تا تصمیم گیری شود.
گفتنی است، همزمان با دستگیری 3 متهم اصلی این پرونده، 10 نفر دیگر که معاونت داشته اند دستگیر و روانه زندان شده اند.
آخرین وضعیت خدمات بانک ملی ایران؛ خدمات فعال افزایش یافت و روند توسعه ادامه دارد
بانک ملی ایران ضمن قدردانی از صبوری و همراهی مشتریان گرامی، در اطلاعیه...
بازار مسکن در خواب مذاکرات؛ افت محسوس خریداران آپارتمان
بازار مسکن وارد خواب مذاکرات شده است. این اصطلاحی است که بنگاهی ها درب...
مدیرعامل رایان همافزا: اختلال اخیر هک نبود؛ هیچ دادهای از دست نرفت
مهدی احمدی، مدیرعامل رایان همافزا در نشست خبری با تشریح جزئیات اختلال...
سازوکار و نحوه فعالیت صندوقهای ارزی/ این صندوقها درگیر تسعیر نرخ ارز نخواهند بود
معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد صندوق...
نحوه فعالیت بانکها در تعطیلات ۴ روزه تهران/ شعب کشیک فعال هستند
کانون بانکها و مؤسسات اعتباری خصوصی با صدور اطلاعیهای، جزئیات نحوه ف...
در حضور وزیر اقتصاد و با برگزاری آیین معارفه؛ افشین خانی مدیرعامل بانک صادرات ایران شد
با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، آیین معارفه افشین خانی، مدیرعامل...
نانوایی های 3 منطقه تهران آزادپز شدند
کرمی خاطرنشان کرد: در مناطقی که نیازی به پرداخت یارانه وجود ندارد، می...
تداوم حضور پالایش نفت اصفهان در جمع ۱۰ شرکت برتر بورس کالا با ثبت ۸۸۴ میلیارد تومان معامله
پالایش نفت اصفهان در معاملات هفته منتهی به ۵ تیر ۱۴۰۵ بورس کالای ایران...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.