تسنیم: پلیس استرالیا روز شنبه از بازداشت مادر کودکان کشته شده در شهر «کنز» این کشور به عنوان مظنون اصلی این کشتار وحشتناک خبر داد.
به گزارش تارنمای روزنامه استرالیا، بازرس برونو اسنیکار بدون نام بردن از این زن به خبرنگاران، گفت که وی اکنون متهم است، اما به دلیل زخم های ناشی از چاقو در بیمارستان تحت درمان است.
پلیس به این زن 37 ساله مظنون است که هفت کودک خود و یک کودک از بستگان را به قتل رسانده است. این زن یک پسر 20 ساله دارد که پس از بازگشت به خانه و مواجه شدن با اجساد با پلیس تماس گرفت و پلیس را از ماجرا با خبر کرد.
این قتل ها در استرالیا بازتاب زیادی داشته است.
برپایه این گزارش، پلیس استرالیا ظهر روز جمعه جسد هشت کودک 18 ماهه تا 15 ساله را که با سلاح سرد کشته شده بودند در خانه اشان در حومه شهر کنز ایالت کوئینزلند کشف کرد.
پلیس استرالیا اعلام کرد که این زن به اتهام قتل کودکان خود و یکی از بستگان شب گذشته دستگیر شده است و در حال حاضر با محافظت پلیس در بیمارستان کنز تحت درمان است.
پلیس در خانه ای که قتل ها اتفاق افتاده است تعدادی سلاح از جمله چاقو کشف کرده است. شهر کنز در ایالت کوئینزلند استرالیا در شمال این کشور هم اکنون در شوک این قتل فجیع است.
آمار استرالیا نشان می دهد سال 2012 میلادی بیش از 391 هزار نفر در این کشور 23 میلیون نفری متهم به ارتکاب جرم شده اند. بر اساس این آمار، در قبال هر 100 هزار نفر جمعیت در استرالیا حدود یکهزار و 960 نفر مرتکب جرم می شوند.
آمار دیگر نیز نشان می دهد یک زن از هر سه زن استرالیایی در طول دوران زندگی مورد خشونت فیزیکی قرار می گیرد. آمار رسمی گویای این امر است که در سال 2012 میلادی دستکم 254 قتل عمد در استرالیا به ثبت رسیده که نسبت به سال های قبل از آن روند صعودی داشته است.
برای نخستینبار در ایرانول؛ تأیید اعتبار مالیاتی دو پروژه روانکار پیشرفته
شرکت نفت ایرانول برای نخستینبار در تاریخ فعالیت خود، تأییدیه دریافت ح...
محسن رضایی: پاسخ آمریکا به شروط ایران ناکافی است؛ ابهامات باید برطرف شود
محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات...
هشدار زرد هواشناسی برای ۲۶ استان؛ احتمال بالا آمدن آب رودخانهها
سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد، از فعالیت سامانه بارشی در ۲۶ اس...
آمریکا بهدنبال قطع مسیرهای زمینی تجارت ایران با همکاری ترکیه و پاکستان
وزیر خزانهداری آمریکا مدعی شد واشنگتن در چارچوب کارزار فشار اقتصادی ع...
زلنسکی: جنگ خاورمیانه و انسداد تنگه هرمز باعث افزایش قیمتها شده است
ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، با اشاره به پیامدهای اقتصادی جنگ...
مخبر: ایران برای حفظ امنیت ملی، فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه میزند
محمد مخبر، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، در واکنش به اظهارات اخیر مق...
تغییر مدیریتی در پتروشیمی فنآوران؛ رفیقدوست از مدیرعاملی پتروشیمی فنآوران استعفا داد | خوانزاده سرپرست شد
با پذیرش استعفای حسین رفیقدوست از مدیرعاملی شرکت پتروشیمی فنآوران، ع...
رونمایی همراه اول از نسخه ارتقایافته سوپراپلیکیشن «شاد»
وزیر آموزش و پرورش در جریان بازدید از زیرساختهای فنی و تغییرات نسخه ج...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.