در پایان معاملات امروز شنبه 13 دی ماه 393، 138 میلیون و 320 هزار سهم به ارزش 610 میلیارد و 60 میلیون ریال در 19 هزار و 312 دفعه معامله شد.
به گزارش روابط عمومی فرابورس ایران، در جریان معاملات امروز بانک ایران زمین، بانک حکمت ایرانیان، بیمه دی و حق تقدم آن با بیشترین افزایش قیمت مواجه شدند و بیشترین کاهش قیمت نیز توسط بازگانی و تولیدی مرجان کار، پتروشیمی امیر کبیر، پخش البرز، بانک خاورمیانه و کی بی سی در دامنه 3.57 تا 4.83 تجربه شد.
شاخص فرابورس نیز با 0.19 درصد کاهش به رقم 774.19 واحد رسید.
در بازار اوراق با درآمد ثابت معامله 100 هزار ورقه اجاره مپنا به ارزش بالغ بر 102 میلیارد ریال بیشترین حجم و ارزش را به خود اختصاص داده است.
شایان ذکر است نماد معاملاتی شركت بیمه نوین، پس از برگزاری جلسه هیئت مدیره در خصوص افزایش سرمایه و اعمال تصمیمات جلسه، با محدودیت دامنه نوسان قیمت تا سقف 50 درصد از امروز به جریان معاملات بازگشت.
این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :
شما هم نظر دهید
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.