Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 269
تبلیغ بورس24

 آمریکا تا پایان سال ۲۰۱۵ صادرات گاز مایع خود را به بازارهای بین‌الملل آغاز خواهد کرد.

به گزارش فارس؛ به نقل از راشاتودی آموس هوچستین، هماهنگ کننده امور دولت آمریکا و آژانس بین المللی انرژی، اعلام کرد آمریکا تا پایان سال جدید میلادی صادرات گاز مایع خود را آغاز خواهد کرد.

وی افزود این اقدام آمریکا در جهت کاهش وابستگی اروپا به گاز روسیه صورت می گیرد.

 
هوچستین ادامه داد اولین محموله های این گاز به هند و ژاپن ارسال خواهد شد و پیش بینی می‌شود بازارهای جدید پس از آغاز صادرات برای دریافت گاز مایع آمریکا ایجاد شود.

 
وی معتقد است این طرح بازارهای بین المللی انرژی و بخصوص گاز را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
این اقدام آمریکا پس از لغو توافق روسیه و اروپا برای ساخت پروژه خط لوله انتقال گاز روسیه به اروپا موسوم به "سوث استریم" یا "جریان جنوبی" صورت گرفته است.
از سوی دیگر کرواسی نیز پس از یک دهه، ساخت یک مرکز واردات LNG را از سر گرفته است تا پس از لغو اجرای پروژه خط لوله انتقال گاز روسیه به اروپا انرژی مورد نیاز خود را از دیگر منابع تأمین کند.
هوچستین اعلام کرده است که این اقدام کرواسی می تواند راهی برای کاهش وابستگی دیگر کشورهای همسایه از جمله اسلوونی، صربستان، لهستان و اوکراین باشد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24