Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

رییس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس، نحوه‌ی نرخ‌گذاری انواع غذاها را در رستوران‌ها تشریح کرد.

سید علی اصغر میرابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، درباره‌ نحوه‌ نرخ‌گذاری قیمت انواع غذاها در رستوران‌های مختلف گفت: قیمت غذاها براساس فاکتورهای مختلفی تعیین می‌شود و منطقه قرار‌گیری رستوران، دکوراسیون، میزان حقوق پرسنل، هزینه‌های سربار، مالیات و هزینه حامل‌های انرژی در این قیمت‌گذاری موثر است.
وی افزود: همه هزینه‌های جاری یک رستوران به علاوه هزینه‌ تهیه مواد اولیه برای پخت غذا قیمت غذا را در رستوران‌ها مشخص می‌کند و در نهایت هر رستورانی 20 درصد سود به هزینه‌های جاری خود اضافه و قیمت غذاهای خود را مشخص می‌کند.
میرابراهیمی در عین حال بیان کرد: طبیعی است که با این محاسبه، قیمت‌ها غذا در رستوران‌های مختلف متفاوت می‌شود و بازرسان اتحادیه نیز در این زمینه نظارت می‌کنند.
وی با بیان این‌که نرخ مصوب غذا نداریم، درباره‌ بیشترین میزان شکایات اعلام شده از سوی مردم گفت: بیشترین میزان شکایات اعلامی از سوی مردم مربوط به گران‌فروشی در غذاهایی مثل شیشلیک، چلوکباب یا جوجه کباب است که مردم معتقد بودند در رستوران‌های مربوطه گران‌تر فروخته می‌شود.
رییس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس، مالیات بر ارزش افزوده را از دیگر چالش‌های فعالان این صنف برشمرد و گفت: بر روند فعالیت رستوران‌ها نظارت‌های لازم از سوی اتحادیه وارگان‌های مربوطه انجام می‌شود و به شکایات در اولین فرصت رسیدگی می‌شود.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24