Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 269
تبلیغ بورس24

سرپرست سازمان منطقه آزاد قشم گفت: قشم ایر ، بابت بدهی بابک زنجانی به وزارت نفت واگذار شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، شعبانی فر در نشستی خبری افزود: درخواست کرده‌ایم تا هتل قشم بابت بدهی زنجانی به منطقه آزاد عودت داده ‌شود.

وی گفت: بنابر اطلاعات رسیده ، قوه قضاییه ، ایرلاین قشم ایر را بابت بدهی‌های بابک زنجانی به وزارت نفت با همان مدیریت قبلی واگذار کرده است تا بخشی از بدهی بابک زنجانی به وزارت نفت از این طریق تسویه شود.

سرپرست سازمان منطقه آزاد قشم افزود: ایرلاین قشم ایر چند قطعه زمین در قشم داشت که تقاضای برگشت آن را به منطقه آزاد قشم داده‌ایم.

شعبانی فر گفت: بابک زنجانی 36 میلیارد تومان به منطقه آزاد قشم بدهکار است که نامه‌نگاری با دادستانی کل کشور صورت گرفت تا این مبالغ به سازمان منطقه آزاد قشم برگشت داده شود.

وی افزود: بابک زنجانی برای هتل قشم 150 میلیارد تومان هزینه کرده بود تا هتلی 5 ستاره راه‌اندازی کند و از بابت دریافت زمین به ما بدهکار است بنابراین تقاضا کرده ایم تا این بدهی نیز بدهی را پرداخت شود.
 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24