فواد معصورم در گفتگو با روزنامه الحیات اظهار کرد: در دیداری که با جو بایدن و جان کری داشتم، هر دو تاکید کردند ما نمی خواهیم برای ایران مشکلات به وجود آوریم و قصد نداریم نظام ایران را تغییر دهیم.
به گزارش «انتخاب»، رییس جمهور عراق در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که «در دیدارهای خود با جان کری، آیا احساس می کردید که آمریکا به توافق با ایران اهمیت می دهد؟» گفت: بایدن و کری هر دو تاکید کردند ما نمی خواهیم برای ایران مشکلات به وجود آوریم و قصد نداریم نظام ایران را تغییر دهیم. ما فقط یک مسئله با آنان داریم و آن، پرونده هسته ای است. اگر این موضوع حل شود، بقیه مسائل حل خواهند شد».
فواد معصوم در پاسخ به این پرسش که «بایدن درباره ایران چه گفت؟» تصریح کرد او گفت ما می توانیم برای ایران مشکلاتی به وجود آوریم اما مسئله ای جز پرونده هسته ای بین ما و ایران وجود ندارد.
وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این که «آیا با مقامات ایران دیدار داشته اید؟» گفت : مدتی پیش با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای (اسلامی) ایران دیدار داشتم و از زبان او نظری را شنیدم که مهم بود . لاریجانی درباره برخی از مشکلات مشترک میان عراق و ایران از جمله خطرات زیست محیطی در منطقه صحبت و تاکید کرد ضروری است که بین عراق، ایران و عربستان هماهنگی و همکاری وجود داشته باشد.
برای نخستینبار در ایرانول؛ تأیید اعتبار مالیاتی دو پروژه روانکار پیشرفته
شرکت نفت ایرانول برای نخستینبار در تاریخ فعالیت خود، تأییدیه دریافت ح...
محسن رضایی: پاسخ آمریکا به شروط ایران ناکافی است؛ ابهامات باید برطرف شود
محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات...
هشدار زرد هواشناسی برای ۲۶ استان؛ احتمال بالا آمدن آب رودخانهها
سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد، از فعالیت سامانه بارشی در ۲۶ اس...
آمریکا بهدنبال قطع مسیرهای زمینی تجارت ایران با همکاری ترکیه و پاکستان
وزیر خزانهداری آمریکا مدعی شد واشنگتن در چارچوب کارزار فشار اقتصادی ع...
زلنسکی: جنگ خاورمیانه و انسداد تنگه هرمز باعث افزایش قیمتها شده است
ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، با اشاره به پیامدهای اقتصادی جنگ...
مخبر: ایران برای حفظ امنیت ملی، فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه میزند
محمد مخبر، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، در واکنش به اظهارات اخیر مق...
تغییر مدیریتی در پتروشیمی فنآوران؛ رفیقدوست از مدیرعاملی پتروشیمی فنآوران استعفا داد | خوانزاده سرپرست شد
با پذیرش استعفای حسین رفیقدوست از مدیرعاملی شرکت پتروشیمی فنآوران، ع...
رونمایی همراه اول از نسخه ارتقایافته سوپراپلیکیشن «شاد»
وزیر آموزش و پرورش در جریان بازدید از زیرساختهای فنی و تغییرات نسخه ج...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.