Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

سازمان بورس و اوراق بهادار در حالی از 6 پالایشگاه خواسته تا پیش‌بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به اسفند 93 طبق عملکرد واقعی 9 ماهه (حسابرسی نشده) و اولین پیش بینی درآمد سال 94 (حسابرسی نشده) را تا فردا ارائه کنند که یک مقام پالایشگاهی از تداوم ابهام در خصوص قیمت خوراک و فرآورده خبر می دهد.

ناصر تنگستانی معاون اقتصادی و مالی پالایشگاه شیراز در گفت و گو با خبرنگار بورس24 با بیان این که نامه اخیر شرکت ملی پالایش و پخش را برگردانده ایم،گفت:قیمت های اعلام شده برای ما مبهم است و به همین دلیل ما نتوانستیم صورت های مالی خود را بر مبنای قیمت های اعلام شده تهیه کنیم.

وی با تائید این که سازمان بورس از پالایشگاه ها خواسته که پیش بینی های جدید خود را بر مبنای قیمت های اعلام شده توسط پالایش و پخش ارائه کنند،خاطرنشان کرد:این نامه به دست ما هم رسیده،اما ما در پالایشگاه شیراز تا این لحظه نتوانستیم جمع بندی دقیق و منسجمی از وضعیت مالی و حسابداری شرکت بر اساس قیمت های اعلام شده داشته باشیم.

تنگستانی در برابر این سوال که مشکل شما با قیمت های اعلام شده توسط پالایش و پخش چیست؟گفت:مبنای قیمت خوراک و فرآورده اعلام شده برای ما مشخص نیست و اساسا قیمت های اعلام شده دارای ابهامات متعددی است که باید شفاف شود.

وی توضیح داد:نه تنها پالایشگاه شیراز بلکه سایر پالایشگاه ها نیز در نامه هایی به پالایش و پخش از ابهام در قیمت های اعلام شده سخن گفته اند و حتی به نامه بورس هم پاسخ داده شده با این مضمون که امکان ارائه صورت مالی با وجود تداوم ابهامات وجود ندارد.چرا که از نظر ما این قیمت ها ایراد دارد و چنانچه بودجه شرکت ها هم بر اساس این قیمت ها ارائه شود بازهم سهامداران به اشتباه می افتند.

این در حالی است که محمد رضا معتمد مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در گفت و گو با خبرنگار ما از نامه اخیر پالایشگاه ها ابراز بی اطلاعی کرد و گفت:تا شب گذشته پالایشگاه ها قول ارائه بودجه تا روز شنبه را به نهاد ناظر داده اند.

وی گفت:پالایشگاه ها می توانند با قیمت های جدید بودجه های خود را به بازار ارائه کنند و هر گونه ابهامی می تواند بعدا شفاف شود.

اما اخباری مدیرعامل جدید پالایشگاه لاوان هم به خبرنگار بورس24 گفت:واجد مالی ما قرار شده که تا فردا بودجه جدید را گردآوری کند و اگر هیات مدیره موافق بود بودجه جدید بر اساس قیمت های جدید خوراک و فرآورده اعلام شود.

در همین حال،مدیر روابط عمومی سازمان بورس و اوراق بهادار ارسال نامه به 6 پالایشگاه جهت ارائه صورت مالی را تائید کرد.

بر اساس این نامه مدیران هر 6 شرکت پالایشگاهی باید پیش‌بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به اسفند 93 طبق عملکرد واقعی 9 ماهه (حسابرسی نشده) و اولین پیش بینی درآمد سال 94 (حسابرسی نشده) را تا فردا شنبه به سازمان ارائه کنند.همچنین "مسئولیت هرگونه نواقص در اطلاعات شرکت برخلاف آئین نامه افشاء و مقررات مربوطه و همچنین مسئولیت تاخیر در ارسال اطلاعات کامل و عدم امکان تصمیم‌گیری یا تصمیم‌گیری نادرست سرمایه‌گذاران بالقوه و بالفعل، بر عهده هیئت مدیره شرکت های پالایشی" است.

نهاد ناظر اما از مدیران این 6 پالایشگاه خواسته به مسئولیت مدیران در قبال گزارشگری مناسب و سریع به مفاد قانون بازار اوراق بهادار و دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت‌ها و دستورالعمل انضباطی ناشران پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران توجه کنند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24