
شرکت کارگزاری پارس گستر خبره وابسته به بانک انصار به عنوان یكی از بازیگران بازار سرمایه مدیریت عاملی خود را به دکتر عبداله رحیم لوی بنیس سپرد .
به گزارش خبرنگار بورس24 ؛دکتر ابوالحسنی در جایگاه رئیس هیأت مدیره شرکت مذکور قرار گرفت تا به این واسطه بانک انصار حضور خود را در بازار سرمایه تقویت بخشد.براین اساس پس از اصلاح اساسنامه شركت كارگزاری پارس گستر خبره، نام این كارگزاری در بازار سرمایه به كارگزاری انصار تغییر خواهد یافت.
پس از حضور رحیم لوی بنیس در این شركت، نشان کیفیت و بهره وری به وی به عنوان مدیر عامل شرکت کارگزاری پارس گستر خبره اهداء شد.
گفتنی است،نهمین کنفرانس ملی کیفیت و بهره وری، روز دوشنبه 11 اسفند 93 در سالن همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد.یادآور می شود،تالیف كتاب های " صنایع کوچک، راهبرد توسعه اقتصادی ایران"، " انحلال وتصفیه شرکت هاو موسسات تجاری"، " جایگاه بانکداری اسلامی وصنعت لیزینگ درتوسعه اقتصادی" و ترجمه كتاب های " اقتصاد مدیریت و استراتژی کسب و کار" جلد های 1 و 2 و ترجمه کتاب "مدیریت برای ارزش، دستیابی به حداکثر کارایی با حداقل هزینه" دركارنامه رحیم لوی بنیس ثبت شده است.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.