Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

عرضه شرکت مواد ویژه لیا امروز با موفقیت انجام شد.

مدیر عامل سرمایه گذاری توسعه صنعتی و سهامدار عمده «شلیا» افت قیمت سهم بعد از عرضه اولیه را نامحتمل دانست و در رابطه با نحوه سود دهی شرکت به خبرنگار بورس24 گفت: شرکت مواد ویژه لیا شرکتی است که نوسان سودآوری آن نسبتا بالاست.اگر به چند سال قبل آن نگاه کنید میانگین سود شرکت حدود 35 میلیارد ریال است. در کارنامه این شرکت سال های خوبی است که سود آن نزدیک به 70میلیارد ریال بوده است و نیز سال های بدی داشته است که سود آن نزدیک به 10 میلیارد ریال بوده است، مانند سالی که به پایان رسید. البته سال های این چنینی استثنا بوده اند.

وی عنوان کرد: بیشترین تولید این شرکت در محصولات عایقی حرارتی و رطوبتی استفاده می شود، مانند ایزوگام که میزان تقاضای این محصول بستگی به میزان تقاضای صنعت ساختمان در کشور دارد. در صورت رونق بازار ملک و ساختمان این شرکت می تواند سود قابل توجهی داشته باشد، ولی در دوران رکود ملک سود این شرکت در حدود همین مقدار اعلام شده خواهد بود.

ربیعی در خصوص اعلام تعدیل منفی 30 درصدی یادآور شد:شرکتی که قرار است به زودی عرضه اولیه شود ظرف دو هفته بعد از پایان سال مالی توانسته صورت های مالی خود را نهایی کرده و اصطلاحا جمع کند که سرمایه گذارها گمراه نشوند و این سرعت عمل بالا و این شفاف سازی جای تقدیر دارد و نقطه قوت شرکت است.

ربیعی در رابطه با مناسب بودن قیمت عرضه گفت: ما به بازار رقابتی و آزاد و نیز به پروسه کشف قیمت اعتقاد داریم. راضی به این قیمت هستیم اما با توجه به سابقه تاریخی این سهم این قیمت کشف شده را کف قیمت سهم می دانیم.

مدیر عامل «وتوصا» در مورد احتمال رشد 70 الی 80 درصدی سهم باتوجه به کوچک بودن سهم مانند «غپینو» و «مفاخر» گفت:در این مورد نمی توانم نظری بدهم،اما سهم را ارزنده می دانم.

ربیعی در این خصوص که آیا اکنون وقت مناسبی برای عرضه اولیه بود ،عنوان کرد: بله صد در صد . باید کمی از سخت گیری های عرضه سهم در بورس کم شود و من موافق بازار آزاد و رقابتی هستم و نه این که با زمان بندی ساختگی بازار را هدایت کنیم.

ربیعی ارزیابی خود را از کشف قیمت و رابطه آن را با ارزش سهم این گونه مطرح کرد: قیمت سهم به ارزش دفتری اش نزدیک است و کف قیمت این سهم است.

وی در پاسخ به این پرسش که از جمله عرضه های اولیه این اواخر عرضه اولیه «سخوز» بود که از فردای روز عرضه قیمت سهم افت کرد و آیا برای «شلیا» این اتفاق نمی افتد؟ گفت: بازار بورس قابل پیش بینی نیست.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24