روز چهارشنبه گذشته اسناد خزانه در بازار فرابورس عرضه اولیه شد و با اقبال خوبی مواجه شد.
رئیس اداره عملیات بازار فرابورس ایران در خصوص منصفانه بودن کشف قیمت اسناد خزانه اسلامی در عرضه اولیه به خبرنگار بورس24 گفت: با توجه به اینکه فرایند کشف قیمت به درستی و بر اساس مقررات صورت گرفته، معاملات انجام شده در عرضه اولیه مورد تایید است.
بهنام محسنی درباره جذابیت این اوراق اظهار داشت: مکانیزم عرضه و تقاضا و تحلیلگران بازار باید در مورد جذابیت این اوراق نظر بدهند.
وی عنوان کرد: میزان استقبال از عرضه اولیه مطلوب بود چون با وجود اینکه حداقل حجم در عرضه اولیه 400 هزار ورقه تعیین شده بود، یک میلیون ورقه تقاضا با نرخهای مختلف در سامانه معاملات ثبت شده بود که این وضعیت حاکی از موفقیت عرضه اولیه است.
محسنی درباره عرضه این اوراق در روزهای آینده گفت: از روز شنبه خرید و فروش اسناد خزانه اسلامی به طور عادی و برای همه افراد حقیقی و حقوقی قابل انجام است؛ نکته قابل توجه اینکه آن عده از دارندگان اسناد خزانه اسلامی که مایل به عرضه اوراق خود بیش از حد نصاب تعیین شده در روز یعنی 50 هزار ورقه باشند، باید با هماهنگی فرابورس، تاریخ و حجم عرضه خود را یک روز کاری قبل از روز عرضه، آگهی کرده و اوراق خود را با رعایت مقررات مربوطه در نماد جداگانه "اخزا 14" به فروش برسانند.
وی گفت: امروز بیش از 34 میلیارد تومان معامله در نماد اسناد خزانه انجام شد که این میزان معاملات، جذابیت عرضه را برای سرمایهگذاران نشان میدهد.
رئیس اداره عملیات بازار فرابورس ایران درباره دلیل اقبال بازار به این اوراق بیان داشت: اسناد خزانه ابزار جدیدی بود که امروز شاهد کشف قیمت آن بودیم و مورد اقبال سرمایهگذاران واقع شد و جدید بودن این اوراق هم به این وضعیت کمک کرد.














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.