Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

عضو شورای شهر در خصوص حاشیه برنامه نود گفت: متاسفانه وقتی آب را گل آلود می کنند یک دفعه آرتیست های سینمایی هم می آیند و عرض اندام می کنند...

بورس24 : عضو شورای شهر در خصوص حاشیه برنامه نود گفت: متاسفانه وقتی آب را گل آلود می کنند یک دفعه آرتیست های سینمایی هم می آیند و عرض اندام می کنند. 

وی ادامه داد: البته من تمامی آرتیست های سینمایی را دوست دارم و همه ما به آن ها علاقه داریم، اما من از آنها یک سوال دارم که آیا آنها از مدیریت شهری چیزی می دانند و تخصصی دارند که در خصوص آن اظهار نظر می کنند و در خصوص عملکرد ورزشی های شورا صحبت می کنند.

به گزارش شورا آنلاین، عباس جدیدی در خصوص اینکه در این میان شهرداری را چقدر مقصر می داند گفت: اینجا ما نمی خواهیم کسی را به مسلخ ببریم و یا محاکمه کنیم. اینجا شورای شهر است و وظیفه اش تصویب و وضع قانون است. بحث اجرایی مربوط می شود به شهرداری و آن ها هم طبق مسیر مشخصی که قانونگذار برایش ترسیم کرده در یک حدودی می تواند اجرایی بودنش را به مرحله عمل بگذارد. بنابراین قطعا همان طور که گفتم تقصیر به گردن یک ارگان نیست و همه ما در این حادثه مقصر هستیم.

عباس جدیدی عضو ورزشی شورا در خصوص اینکه پس از این حادثه علیه ورزشی های شورا یک موج منفی ایجاد شده و هجمه های زیادی علیه آنها در بعضی از رسانه ایجاد شده است، گفت:شما خودتان خوب می دانید که اداره شهر تنها به بخش عمران و ساخت و ساز و برج سازی بر نمی گردد بلکه موضوعات مختلفی مانند فرهنگ و ورزش هم در اداره شهر دخیل هستند. واقعا این به نظر من انصاف نیست. چرا که یک شهر همه چیز را باهم می خواهد و باید تمامی سرانه ها از جمله سرانه ورزشی در کنار یکدیگر قرار بگیرند تا یک شهر فعال و خوبی را داشته باشیم.

وی ادامه داد: اما نکته مهم تری که می خواهم به آن اشاره کنم این است که مگر فقط در این دوره شورا چهره ورزشی حضور داشته است؟ شما نه تنها در شوا بلکه در مجلس هم حضور ورزشی ها را می بینید و من فکر نمی کنم که حضور ورزشی ها در شوار مشکلی داشته باشد. مطمئن باشید قطعا این آخرین دوره ای نخواهد بود که در شورا چهره های ورزشی حضور دارند. چرا که در سال های قبل هم حضور ورزشی ها را در شورا مشاهده کردید و آنها واقعا با تمام تلاش برای آبادنی شهر زحمت کشیدند. 

وی افزود: این همه هجمه علیه ورزشکاران قطعا از سوی رسانه های بیگانه صورت می گیرد و آنها می خواهند با این هجمه سازی ها به وحدت میان مردم و مسولین و چهره های محبوب مردم خدشه وارد کنند. این رسانه ها معاند و ضد انقلاب هستند و این خبرها را بیرون از مرزها نشر می دهند و متاسفانه بعضی از رسانه های داخل کشور هم به نقل از آنها شایعه پراکنی می کنند. این یک آسیب است، چرا که رسانه زبان گویای ملت و مردم است و باید برای آن چاره ای بیندیشیم تا به این شایعات توجهی نکنند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24