Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

واحد احیا مستقیم فولاد سفیددشت با ثبت سومین رکورد متوالی تولید ماهیانه، بهار ١۴٠٠ را پشت سر گذاشت.

ثبت سومین رکورد متوالی تولید ماهیانه در فولاد سفیددشت

بورس24 : واحد احیا مستقیم فولاد سفیددشت با ثبت سومین رکورد متوالی تولید ماهیانه، بهار 1400 را پشت سر گذاشت.

مدیر عملیات این شرکت با اعلام این خبر افزود: با تولید 82145 تن آهن اسفنجی در سومین ماه سال، رکورد تولید این محصول در واحد احیا مستقیم فولاد سفیددشت ارتقا یافت که این میزان نسبت‌به رکورد اردیبهشت‌ماه، 1045 تن افزایش تولید را نشان می‌دهد.

ایمان سلیمانی تصریح کرد: با تولید این میزان محصول در خردادماه، علاوه بر ثبت سومین رکورد متوالی در تولید ماهیانه، تولید تجمعی سه‌ماهه نخست سال 1400 نیز به میزان 12 درصد مازاد بر برنامه محقق شد.

وی همچنین با اشاره به عملکرد موفقیت‌آمیز بزرگ‌ترین واحد صنعتی استان در ارزیابی سالیانه مجمع امور شرکت‌های گروه فولاد مبارکه، کسب این‌گونه موفقیت‌ها را مرهون تلاش شبانه‌روزی کارکنان، پیمانکاران، تأمین‌کنندگان و سایر شرکای کسب‌وکار شرکت دانست.

سلیمانی در پایان با تقدیر از حمایت‌های سهام‌داران شرکت (فولاد مبارکه و ایمیدرو) در جهت دست‌یابی به توفیقات پی‌درپی این شرکت، ابراز امیدواری کرد تا پایان سال جاری تولید تختال در واحد فولادسازی و ریخته‌گری میسر گردد.

منبع: روابط عمومی فولاد سفید دشت

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24