زاگرس، خراسان و کرماشا از جمله اوره سازانی بودند که در فصل زمستان زیان ساخته بودند که از عمده دلایل آن ها ناترازی انرژی بوده است . این پتروشیمی ها در فصل بهار از زیان خارج شده و به سودسازی رسیده اند . آن ها توانستند در بهار سود خود را نسبت به بهار سال گذشته افزایش دهند.

بورس24 : گزارشی از مقایسه ی سود خالص فصلی ، پتروشیمی های (تولیدکنندگان اوره و متانول) و نحوه ی عملکرد متفاوت آن ها مخصوصا در بهار 1404 تهیه شده است :
پتروشیمی های زاگرس، خراسان و کرماشا از جمله اوره سازانی بودند که در فصل زمستان زیان ساخته بودند و از عمده دلایل آن ها ناترازی انرژی بوده است . این پتروشیمی ها در فصل بهار از زیان خارج شده و به سودسازی رسیده اند . آن ها توانستند در بهار سود خود را نسبت به بهار سال گذشته افزایش دهند.
پتروشیمی های کرماشا ، شپدیس، زاگرس و خراسان ، همان طور که در جدول مشهود است ، به ترتیب 46 % ، 38% ، 34 % و 21% رشد را تجربه کردند و اما شخارک، شیراز و شفن با افت سودسازی همراه بوده اند و به ترتیب با (56%) ، (18%) و (12%) نسبت به بهار سال 1403 عمل کردند.
در این گروه پتروشیمی پردیس در فصل بهار توانست با سود خوب بیش از 6 همتی از دیگر پتروشیمی ها سبقت بگیرد و بتواند هم نسبت به زمستان و هم نسبت به بهار سال 1403 ، عملکرد خوبی را رقم بزند.
و اما عملکرد شپدیس :
شپدیس در تیر ماه به درآمد ۶.۰۱ هزار میلیارد تومانی دست یافته که نسبت به ماه گذشته رشد ۶۳.۸ درصدی و نسبت به میانگین ماه های گذشته ۴۶ درصد رشد داشته است. متوسط فروش ماهانه سال مالی قبل 3،490 میلیارد تومان بوده است.
درآمد شرکت در تیر ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۷۲ درصدی داشته است.
جمع مبلغ فروش شرکت تا تیر ماه به ۴۴.۳ هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۳۳.۴ درصدی داشته است.
پتروشیمی پردیس در دهمین ماه سال مالی 1404، مقدار 149 هزار تن آمونیاک تولید کرده است که در سال مالی 1403 به طور میانگین 168 هزار تن تولید آمونیاک داشته است.
شرکت در تیر ماه ۳۸۸ هزار تن تولید ثبت کرده و موفق به فروش ۲۳۵.۸ هزار تن محصول شده است، شرکت در دو ماه گذشته فروش داخلی نداشته است.
همان طور که در جدول دلار معاملاتی اوره گرانول شپدیس دیده می شود ، نگاهی به دلار پرایس اوره گرانول از ابتدای تیر ماه تاکنون داشتیم که با در نظر گرفتن قیمت صادراتی اوره گرانول 430 دلاری شپدیس این محصول را در 4 مرداد ماه 1404 حدودا با نرخ دلار 666,384 ریال به فروش رسانده است.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.