Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: با دستور وزارت صمت ارز شرکت‌های هواپیمایی داخلی ٣٠ درصد گران شد و در حالی که نرخ دلار ایرلاین‌ها داخلی به بیش از ٩۵ هزار تومان رسیده، نرخ تسعیر ایرلاین‌های خارجی کمتر از ٧٠ هزار تومان است.

دبیر انجمن هواپیمایی: ارز داخلی ۳۰ درصد گران شد، شکاف با خارجی‌ها شدید است

بورس24 : دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: با دستور وزارت صمت ارز شرکت‌های هواپیمایی داخلی ٣٠ درصد گران شد و در حالی که نرخ دلار ایرلاین‌ها داخلی به بیش از ٩۵ هزار تومان رسیده، نرخ تسعیر ایرلاین‌های خارجی کمتر از ٧٠ هزار تومان است.

افزایش نرخ ارز ایرلاین‌های داخلی

با تصمیم و سیاست  وزارت صمت  تامین ارز شرکت‌های هواپیمایی به تالار دوم مرکز مبادله منتقل شده‌است یعنی با همین اقدام نرخ ارز (دلار) مورد نیاز شرکت‌ها از کانال ٧٠ هزار تومان به حدود ٩۵ هزار تومان افزایش پیدا می‌کند و نکته جالب اینکه ارز ایرلاین‌های خارجی ارزان‌تر حساب می‌شود . 

تغییر محل تامین ارز به تالار دوم

«مقصود اسعدی سامانی»، دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی درباره   تامین ارز ایرلاین‌ها از تالار دوم مرکز مبادله و اختلاف نرخ ارز شرکت‌های هواپیمایی داخلی و خارجی اظهار داشت: از یک ماه گذشته با تصمیم وزارت صمت و بانک مرکزی تامین ارز شرکت‌های هواپیمایی به تالار دوم مرکز مبادله منتقل شده در حالی که پیش از این ایرلاین‌ها مشمول مرکز ارز تجاری می‌شدند. 

وی ادامه داد: در یک بازه زمانی وزارت صمت ثبت سفارش و تخصیص و تایید ارز شرکت‌ها را متوقف کرد و پس از آغاز تایید ارز شرکت‌ها، اعلام شد که شرکت‌ها باید از تالار دوم و ارز توافقی ارز مورد نیاز خود را تامین کنند و با این تصمیم نرخ ارز برای شرکت‌ها بیش از ٣٠ هزار تومان گران شد. 

پیامدهای تصمیم وزارت صمت و بانک مرکزی

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی تاکید کرد: دولت در حالی فشار مضاعف را به صنعت هوانوردی کشور وارد کرده که نرخ تسعیر دلار برای شرکت‌های خارجی که در ایران بلیت می‌فروشند، کمتر از ٧٠ هزار تومان محاسبه می‌شود. این سیاست متناقضی است که وزارت صمت و بانک مرکزی بر صنعت هوانوردی کشور اعمال می‌کنند. 

اسعدی سامانی با بیان اینکه در کنار تحریم‌های سختگیرانه بین‌المللی علیه صنعت هوانوردی کشور، اعمال این سیاست‌ها به نوعی خود تحریمی است، گفت: این اقدام دولت تیر خلاص به صنعت هوانوردی کشور بود و بیش از ٣٠ درصد نرخ ارز شرکت های داخلی را افزایش داد این در حالی است که ٧٠ درصد هزینه های صنعت ارزی و دلاری است و این شوک به ایرلاین‌هاست. در همین شرایط هم اجازه افزایش بلیت را نمی‌دهند و دستور می‌دهند که نرخ بلیت را در دامنه تعریف شده به فروش برود.

منبع خبر: خبر آنلاین

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24