Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

فدراسیون جهانی فوتبال به جای فشار به دولت آمریکا برای صدور ویزا برای اعضای تیم ملی فوتبال ایران به دنبال راهکاری عجیب است.

خبرنگار آلمانی: فیفا برای دور زدن آمریکا، قرعه‌کشی ایران را در مکزیک برگزار می‌کند

بورس24 : فدراسیون جهانی فوتبال به جای فشار به دولت آمریکا برای صدور ویزا برای اعضای تیم ملی فوتبال ایران به دنبال راهکاری عجیب است.

فیفا به‌جای فشار بر واشنگتن، به‌دنبال راه‌حلی غیرمنتظره

محمد الجزار، خبرنگار خبرگزاری dpa آلمان از راهکار عجیب فیفا برای کارشکنی آمریکا در عدم صدور ویزا برای سرمربی و رئیس فدراسیون فوتبال ایران خبر داد که فیفا می‌خواهد قرعه‌کشی ایران را در کشور مکزیک برگزار کند.

این اقدام دولت آمریکا رفتاری کاملا سیاسی به شمار  می‌آید که با قوانین فیفا مخالف است.

واکنش ایران و نقش اینفانتینو در تصمیم فیفا

پیش از این سخنگوی فدراسیون فوتبال ایران علوی اعلام کرد که دولت آمریکا برای امیر قلعه‌نویی و  مهدی تاج و ۷ عضو هئیت ایران تاکنون ویزا صادر نکرده تا در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ شرکت کنند و فدراسیون در حال رایزنی با فیفا برای حل این مشکل است.

سایت الوطن می‌نویسد که فدراسیون جهانی فوتبال با ریاست جیانی اینفانتنیو که رابطه نزدیکی با دونالد ترامپ دارد، راهکار حل مشکل صدور ویزای ایران را برگزاری این مراسم قرعه‌کشی در کشور مکزیک می‌داند.

منبع خبر: خبرگزاری فارس

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24