Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

دبیر کمیسیون انرژی مجلس از بررسی طرحی در دولت خبر داد که براساس آن، ضمن حفظ سهمیه‌های فعلی ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ تومانی، نرخ سومی برای بنزین در نظر گرفته می‌شود. رضا سپهوند گفت رقم پیشنهادی ۷۵۰۰ تومان است، اما هنوز قطعی نشده و تصمیم نهایی منوط به تصویب در دولت یا شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی است.

طرح دولت برای بنزین سه‌نرخی؛ نرخ سوم ۷۵۰۰ تومان

بورس24 : دبیر کمیسیون انرژی مجلس از بررسی طرحی در دولت خبر داد که براساس آن، ضمن حفظ سهمیه‌های فعلی ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ تومانی، نرخ سومی برای بنزین در نظر گرفته می‌شود. رضا سپهوند گفت رقم پیشنهادی ۷۵۰۰ تومان است، اما هنوز قطعی نشده و تصمیم نهایی منوط به تصویب در دولت یا شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی است.

طرح سه‌مرحله‌ای دولت برای بنزین

رضا سپهوند، دبیر کمیسیون انرژی مجلس، از طرح جدید دولت برای اصلاح قیمت بنزین خبر داد و گفت: «در لایحه بودجه ۱۴۰۴ برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین وجود ندارد، اما دولت برای سال آینده طرحی را بررسی می‌کند که در صورت تصویب، از سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود.»

حفظ سهمیه‌ها و پیشنهاد نرخ سوم ۷۵۰۰ تومان

او افزود: «طبق برنامه‌ای که در دولت مطرح است، ضمن حفظ سهمیه‌های ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ تومانی، نرخ سومی برای بنزین ایجاد می‌شود که رقم آن ۷۵۰۰ تومان پیشنهاد شده؛ البته هنوز نهایی نیست و باید در دولت یا شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا بررسی و تصویب شود.»

یارانه‌های پنهان و اصلاح مصرف انرژی

سپهوند با اشاره به حجم بالای یارانه‌های پنهان انرژی گفت: «ایران سالانه ۱۶۳ میلیارد دلار یارانه انرژی می‌دهد که ۱۰۰ میلیارد دلار آن پنهان است. از این میزان، ۵۲ میلیارد دلار به فرآورده‌های نفتی اختصاص دارد و دولت در پرداخت بدهی‌های خود به صندوق توسعه ملی و شرکت‌های انرژی با مشکل روبه‌روست.»

به گفته دبیر کمیسیون انرژی، دولت طرحی سه‌مرحله‌ای برای همه حامل‌های انرژی دارد تا مصرف در بازه‌ای مشخص تعریف شود و در صورت مصرف بیش از سقف تعیین‌شده، بهای مازاد بر اساس قیمت بازار محاسبه شود.

او همچنین بر لزوم نوسازی موتور خودروها، توسعه واردات خودروهای کم‌مصرف، جلوگیری از قاچاق سوخت و استفاده از ال‌پی‌جی به‌عنوان سوخت پاک تأکید کرد و گفت: «در حال حاضر هر لیتر ال‌پی‌جی را ۲۷ سنت صادر و هر لیتر بنزین را ۶۷ سنت وارد می‌کنیم که این روند به ضرر کشور است.»

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که موضوع افزایش قیمت بنزین همواره با حساسیت اجتماعی و نگرانی از تبعات تورمی همراه بوده و هنوز هیچ مقام دولتی این طرح را به‌طور رسمی تأیید نکرده است.

منبع خبر: خبر آنلاین

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24