Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

وزارت بازرگانی چین اعلام کرد که پکن و واشنگتن بر سر کاهش تعرفه‌های برخی محصولات و تشکیل شورای تجارت جهت بحث در مورد مسائل تعرفه‌ای و تجاری توافق کردند.

چین از توافق مقدماتی با آمریکا بر سر کاهش تعرفه‌ها خبر داد

بورس24 : وزارت بازرگانی چین اعلام کرد که پکن و واشنگتن بر سر کاهش تعرفه‌های برخی محصولات و تشکیل شورای تجارت جهت بحث در مورد مسائل تعرفه‌ای و تجاری توافق کردند.

خبرگزاری شینهوا امروز شنبه به نقل از وزارت بازرگانی چین گزارش داد که پکن و واشنگتن توافق کرده‌اند که تعرفه‌های محصولات با «مقیاس برابر» که مورد توجه هر دو طرف است را کاهش دهند.

این اعلام پس از آن صورت گرفت که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، روز جمعه سفر سه روزه خود به چین را به پایان رساند.

سخنگوی وزارت بازرگانی چین گفت: دو طرف از طریق شورای بازرگانی در مورد مسائلی از جمله کاهش تعرفه‌ها بر محصولات مرتبط بحث خواهند کرد و در اصل توافق کردند که تعرفه‌های محصولات با مقیاس برابر که مورد توجه هر دو طرف است را کاهش دهند.

این مقام چینی همچنین عنوان کرد که دو طرف به توافقات مربوطه در مورد خرید هواپیما از ایالات متحده توسط چین و همچنین تضمین واشنگتن برای تامین موتورها و قطعات هواپیما برای پکن دست یافتند و توافق کردند که به پیشبرد همکاری در زمینه‌های مرتبط ادامه دهند.

پکن اعلام کرد که دو طرف همچنین توافق کردند از طریق ترتیباتی مانند کاهش تعرفه‌های متقابل بر محصولات در یک محدوده مشخص، گسترش تجارت دو طرفه، از جمله در محصولات کشاورزی، را ارتقا دهند.

این درحالی است که سفر رئیس جمهوری آمریکا به چین در میانه تنش‌های تجاری بین دو طرف، مساله تایوان و جنگ در خاورمیانه، از سوی رسانه‌ها و برخی مقام‌های آمریکایی بدون دستاورد یا با دستاورد کم توصیف شده است.

تارنمای پولیتیکو در مورد سفر ترامپ به پکن نوشت: نشست دو روزه دونالد ترامپ با شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین هیچ پیشرفتی در مورد مسائل کلیدی روابط دو طرف نداشت.

این تارنمای آمریکایی افزود: به نظر می‌رسید ترامپ از تمام آنچه که در طول سفر به چین، در مورد آن بحث کرده، بسیار راضی است اما این که دو طرف واقعا تا چه اندازه به توافق رسیده‌اند، مشخص نیست.

چاک شومر رهبر اقلیت دموکرات‌های سنا در پیامی تاکید کرد که سفر ترامپ به چین هیچ دستاوردی برای مردم آمریکا نداشت و فقط یک رسوایی تمام عیار بود.

شومر در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: این سفر که با کلی تشریفات انجام شد، هیچ دستاوردی برای مردم آمریکا در مورد تعرفه‌ها، تجارت، فنتانیل، تنگه هرمز، درگیری‌ها در خاورمیانه و یا جنگ در اوکراین به همراه نداشت.

منبع خبر: ایرنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24