Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

معاون اطلاع‌رسانی دفتر پزشکیان درباره افزایش رقم کالابرگ گفت: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی پیشنهاد آن را مطرح کرده است و سازمان مدیریت و بانک مرکزی نیز نقطه نظراتی در خصوص میزان و نحوه آن دارند، موضوع در حال بررسی است و پیش‌بینی می‌شود که با شروع فصل جدید این رقم تغییر کند.

معاون اطلاع‌رسانی دفتر پزشکیان: پیش‌بینی می‌شود که با شروع فصل جدید، مبلغ کالابرگ تغییر کند

بورس24 : سید مهدی طباطبایی، معاون اطلاع‌رسانی و ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور از احتمال افزایش رقم کالابرگ خبر داد.

مشروح سخنان وی در ادامه می‌آید:

کنترل تورم تا حدی امکان‌پذیر نیست، یعنی لاجرم و ناگزیر است. از سوی دیگر باید به فکر ترمیم معیشت مردم و جامعه باشیم.

در همان مقطع که بحث حذف ارز ترجیحی مطرح شد، پیش‌بینی‌هایی برای ترمیم رقم کالابرگ مطرح شد، اکنون نیز بحث افزایش رقم کالابرگ مطرح و پیشنهادهایی ارائه شده و دولت در پی تأمین منابع آن است؛ این وعده‌ رئیس‌جمهور پزشکیان بود که متناسب با افزایش قیمت‌ها و افزایش قیمت مبنا (دلار)، هر مقدار که قیمت دلار افزایش پیدا کرد و باعث شد که واردکننده در تأمین کالا با افزایش قیمت مواجه شود؛ همان افزایش را در قالب کالابرگ به حلقه انتهایی (یعنی به مصرف‌کننده) پرداخت کنیم. اصل این موضوع پذیرفته شده است، بر روی میزان منابع آن بحث‌هایی هست که در دست بررسی است، دستگاه‌های مختلفی داریم، وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی پیشنهاد آن را مطرح کرده است و سازمان مدیریت و بانک مرکزی نیز نقطه نظراتی در خصوص میزان و نحوه آن دارند، موضوع در حال بررسی است و پیش‌بینی می‌شود که با شروع فصل جدید این رقم تغییر کند.

رفتار دولت به‌عنوان منتخب مردم و شخص رئیس‌جمهور، حساسیت بسیار ویژه‌ای دارد؛ چرا که هرگونه رفتاری که از ایشان دیده می شود، می‌تواند به‌عنوان یک الگو مورد توجه جامعه قرار گیرد. بارها گفته‌ام که در زمستان، سردترین اتاق‌هایی که در مجموعه‌ دولت یافت می‌شود، دفتر شخصی رئیس‌جمهور است و در تابستان نیز گرم‌ترین اتاق، اتاق دکتر پزشکیان است و این نشان از تعهد شخصی ایشان نسبت به موضوع مصرف بهینه انرژی دارد.

فرهنگ ما متاثر از بهره‌مندی همیشگی از منابع از جمله نفت، گاز و بنزین است. رسانه‌های ما وظیفه دارند که انباشت انرژی در کشور را به‌عنوان یک «ثروت ملی» تبیین کنند.

نکته دیگر اینکه در کشور ما انرژی با قیمت ارزان برای همه طبقات جامعه فراهم است. رئیس‌جمهور نکته درستی را بیان کردند که چرا باید پولی که از یک شهروند ضعیف (از نظر مالی) در یک روستا در نقطه‌ای دور می‌گیریم — که ممکن است کل برقی که مصرف می‌کند یک لامپ ۱۰۰ وات و یک یخچال باشد — با پولی که از شهروندی که در یک واحد چند صد متری با کیفیتی متفاوت از انرژی استفاده می‌کند، برابر است؟

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24