عابدینی گفت: با تغییر سیاست و استراتژی تامین مواد اولیه مورد نیاز، فروش کارخانجات داروپخش در اولین ماه از سال جاری با رشد 243 درصدی روبه رو شد.

بورس24 : مسعود عابدینی مدیرعامل کارخانجات داروپخش با اشاره به بودجه متصور شده دارو برای کسب درآمد و افزایش سودآوری به بورس24 اظهار داشت: فرآیند توزیع، با تغییر ساختار روبه رو شده و همین نکته باعث شد تا میزان فروش دارو طی فروردین ماه به 400 میلیارد تومان برسد.
یادآور می شود؛ این میزان فروش در بازه زمانی مشابه سال قبل 117 میلیارد تومان بود.
75 قلم از محصولات افزایش نرخ گرفته اند
وی افزایش نرخ فروش برخی از اقلام دارویی را در اخذ درآمد مذکور، بی تاثیر ندانست و تصریح کرد: حدود 75 قلم از محصولات این هلدینگ افزایش نرخ 5 الی 147 درصدی را شاهد شده اند.
عادبدینی با اشاره به اینکه توزیع و فروش اقلامی که در فروردین ماه افزایش نرخ به آنها تعلق گرفت، نیازمند زیرساخت بود ، گفت: این فرآیند سریعا بازنگری ، بهبود و تغییر یافت.
میرعامل کارخانجات دارو پخش، ریسک حوزه توزیع را بالا عنوان کرد و افزود: وابستگی به سیاستهای ارزی و نرخ مواد اولیه وارداتی، نرخ گذاری دستوری محصولات توسط نهادهای دولتی و رقابت شدید در صنعت داروسازی باعث می شود تا بیشترین تغییرات و تدوین سیاست را طی بازه زمانی کوتاه مدت برای هر عامل متصور شد.
وی رشد میزان فروش را عامل هم افزایی فضای حوزه و صنعت دارو دانست و گفت: بخش تولید و توزیع در این صنعت، ادغام شده است و رشد هر کدام از آنها به پیشرفت و درآمد بخش دیگر منتهی می شود.
قابل ذکر است؛ ارزش بازار امروز سهم دارو در بازار سرمایه معادل 4,859 میلیارد تومان می شود و ارزش بازار شرکت کارخانجات داروپخش (دارو) در فروردین ۱۴۰۳ و ابتدای اردیبهشت ۱۴۰۳ حدود ۲۲٬۰۰۰ تا ۲۳٬۰۰۰ میلیارد تومان بوده است.
همچنین سیاست های صادراتی دارو در برخی کشورها از نظر سهم و میزان توزیع با تغییراتی روبه شده و تعدادی مقاصد صادراتی جدید نیز به فهرست مشتریان کارخانجات داروپخش اضافه شده اند.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.