Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 269
تبلیغ بورس24

مدنی گفت: با تاکید بر سایت های توسعه ای و درآمدزایی رایان هم افزا، برخی سرویس ها همچون توثیق دیجیتال دارایی ارائه و سرویس آپشن پس از چند سال توقف تا پایان خرداد ماه عرضه می شود.

مدیرعامل رایان هم افزا خبر داد؛ ارائه سرویس توثیق دیجیتال دارایی رافزا و آپشن تا پایان خرداد ماه

بورس24 : محمد رضوان مدنی، مدیرعامل شرکت رایان هم‌افزا  امروز شنبه (27 اردیبهشت) طی نشست خبری خود با اصحاب رسانه و با تاکید  برنامه‌ها و سیاست‌های توسعه ای رافزا اعظهار داشت:مجموعه‌ای از تغییرات محیطی و همچنین وضعیت متغییرهای اقتصاد کلان موجب شده تا انجام اصلاحات اقتصادی به عنوان راهبرد محوری در قوانین فرادستی و برنامه‌های حاکمیتی مد نظر قرار گیرند. اصلاحاتی که با هدف تحقق رشد و توسعه اقتصادی طراحی شده و در حال پیاده‌سازی است.

وی ادامه داد: انجام اصلاحات مذکور بدون توجه ویژه بر نظام مالی کشور به عنوان متولی ارتقاء بهره‌وری سرمایه و منابع مالی در کشور امکان پذیر نخواهد بود. در این چارچوب و در راستای بازطراحی نظام مالی کشور با هدف افزایش بهره‌وری سرمایه، نظام بانکی و بازار سرمایه به عنوان دو رکن محوری، نقش اصلی را ایفاء می‌کند.

رضوان مدنی با اشاره بر تعداد متغییرهای اقتصادی و آثار انها بر عملکرد شرکت های فناورانه نوآور افزود: هم‌زمانی انجام اصلاحات اقتصادی در نظام مالی کشور با توسعه تحولات ناشی از انقلاب صنعتی چهارم موجب شده تا بازآفرینی نظام مالی مبتنی بر دیدگاه‌ها و قابلیت‌های فناورانه مرتبط با این انقلاب فناورانه به عنوان رویکرد محوری مد نظر قرار گیرد. همچنین پیدایش و توسعه ادبیات مرتبط با بانکداری دیجیتال و بانکداری هوشمند و فعالیت گسترده نئوبانک‌ها در جهان و ایران را باید به عنوان نمودهایی از انقلاب مذکور تلقی کرد.

مدیرعامل رافزا تصریح کرد: اما در این مسیر، بررسی روندهای فناورانه در بازار سرمایه کشور بیانگر نوعی عقب ماندگی بازار سرمایه از مسیر تحول دیجیتال در نظام مالی کشور بوده که این موضوع به نوبه خود پیامدهای حایز اهمیتی را بر کاهش اثرگذاری این رکن مهم اقتصادی به دنبال خواهد داشت.

سهم 70 درصدی از بازار سرمایه

به گفته وی؛ رایان هم افزا از زمان تأسیس در سال ۱۳۸۴ با بهره‌گیری از نیروهای خبره و متخصص خود توانسته تا به شریکی قابل اعتماد برای بیش از ۷۵ کارگزاری بورس اوراق بهادار، ۷۰ کارگزاری بورس کالا، ۶۶ کارگزاری معاملات بر خط، ۷ بانک و ۲۵۰ صندوق سرمایه‌گذاری تبدیل شد.

رضوان مدنی با تاکید بر میزان سهم رایان هم افزا از بازار سرمایه ادامه داد: اعدادی که بیانگر این هستند مبتنی بر ارائه خدمات فناورانه به حدود ۷۰درصد از بازار سرمایه کشور، تبدیل به یکی از زیرساخت‌های فناورانه در این بازار شده است.

مدیرعامل شرکت رایان هم‌افزا خاطرنشان کرد: سهم بالای ارائه خدمات فناورانه به بازار سرمایه کشور بیانگر مسئولیت حایز اهمیت این شرکت در مسیر تحول دیجیتال بازار سرمایه است. به نحوی که آن را قادر کرده است تا تبدیل شود به مانعی یا تسهیل‌گری در این مسیر.

وی گفت: آغاز فعالیت تیم مدیریتی جدید شرکت رایان هم‌افزا در سال ۱۴۰۳، مملو از تمام آن چیزهایی بود که می‌توانستند در قالب تکانه‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی، منجر به بروز نوسانات و تخریب متغیرهای اقتصاد کلان در کشور شوند. پدیده‌هایی که از طریق تقویت پیچیدگی و افزایش ابهامات محیطی، انجام هرگونه فعالیت اقتصادی را با چالش‌های فراوانی مواجه کرده است.

رضوان مدنی این عدم قطعیت‌ها و نوسانات محیطی را چالش های رافزا دانست و ادامه داد: تا به امروز استمرار یافته و حتی ترسیم تصویری شفاف از آینده را با چالش‌هایی مواجه کرده است. عدم قطعیتی که مبتنی بر مجموعه‌ای از تنش‌های بین‌المللی، رخدادهای سیاسی، نوسانات متغیرهای اقتصاد کلان و بحران‌های اجتماعی، سودآوری کسب و کارها را با چالش‌هایی حایز اهمیت مواجه کرده است. ضمن آنکه بازار سرمایه کشور به مثابه نمودی از وضعیت روندهای اقتصاد کلان و فضای کسب و کار نیز به شدت تحت تأثیر این موضوع قرار گرفته که امتداد این وضعیت نامطلوب اقتصادی بر روی وضعیت درآمدی فعالان بازار از جمله شرکت رایان هم‌افزا به عنوان شریک راهبردی و فناورانه بازار سرمایه کشور، تأثیرگذار بوده است.

مدیرعامل رافزا اعلام کرد: در سال گذشته، بانک‌ها ۱۰۰ همت در حوزه فناوری اطلاعات سرمایه‌گذاری کردند.

وی تصریح کرد: تحت تأثیر روندهای مذکور، اصلاح و بازآفرینی مدل کسب و کار این شرکت به عنوان راهبردی محوری مد نظر تیم مدیریتی جدید قرار گرفت. با این تفاوت که در این دوران تنها تحول در دامنه فعالیت موجود را مدنظر قرار ندادیم زیرا باور داشتیم که رویکرد مذکور تضمین کننده موفقیت شرکت نخواهد بود و ضروری است تا در ورای حوزه فعالیت هسته عملیاتی خود به دنبال یافتن فرصت‌های جدید درآمدزایی باشیم.

رضوان مدنی ادامه داد: در واقع این همان رویکردی بود که پژوهشگران دانشگاه هاروارد در کتاب خود آن را تحول دوگانه (Dual Transformation) نامیده بودند. در واقع رشد پایدار شرکت نیازمند بازآفرینی و تحولی دوگانه در هسته عملیاتی و ایجاد کسب و کارهای جدید بود. مبتنی بر این رویکرد جریان نقدی ایجاد شده ناشی از درآمدهای مرتبط با هسته عملیاتی، ایجاد شرایط و الزامات مورد نیاز جهت توسعه کسب و کارهای جدید را فراهم می‌کرد تا از طریق بالفعل نمودن ارزش‌های بالقوه، توسعه جریان‌های درآمدی جدید برای سازمان امکان‌پذیر شود.

مدیرعامل شرکت رایان هم‌افزا توضیح داد: یکی از اصلی‌ترین دلایل شکست پروژه‌های تحولی و ناتوانی در توسعه مقیاس آن‌ها، عبارت است از عدم توافق‌ها و حرف‌های ناگفته در میان مدیران ارشد در ارتباط با اهداف طرح‌های تحول دیجیتال که تحت این شرایط مبتنی بر برنامه‌ریزی شاهد محور و در قالب سناریویی تلاش شد تا ترسیمی از مسیر و اهدافی که به دنبال آن هستیم را برای کلیه مدیران ارشد سازمان داشته باشیم که از طریق ایجاد اجماعی فراگیر حرکت به سمت اهداف برنامه مذکور امکان‌پذیر شود.

وی تعیین متولی تحول دیجیتال مبتنی بر اعطاء اختیارات مورد نیاز و در قالب طراحی و ایجاد معاونت نوآوری و تحول دیجیتال در چارچوب بازطراحی ساختار سازمانی را باید به عنوان دومین گام در مسیر تحقق تحول دیجیتال و با هدف تعیین سفیر تحول دیجیتال اعلام کرد و افزود: توجه به این موضوع حایز اهمیت است که در تعیین فلسفه وجودی و راهبرد این معاونت عدم شکل‌گیری حلقه‌های بسته به عنوان یک رویکرد محوری مورد تأکید قرار گرفت.

رضوان مدنی در تعیین دامنه مناسب برای نقشه راه تحول دیجیتال در سازمان  به عنوان یکی از اصلی‌ترین عوامل مؤثر بر موفقیت و یا شکست آن‌ها تلقی کرد و گفت: به عبارتی دیگر انتخاب نبردی به اندازه کافی بزرگ و ارزشمند و به اندازه کافی کوچک برای پیروز شدن، نکته اصلی در طراحی نقشه راه طرح‌های تحول دیجیتال است. در این راستا "توسعه ابزارهای معاملاتی"و همچنین "اتصال سیلوهای ثروت (بازارهای پول، سرمایه، رمز ارز و کالا) در کشور" و "بهبود تجربه مشتری" عنوان حوزه‌های اصلی تحول دیجیتال در رایان هم‌افزا در سال ۱۴۰۳ انتخاب شدند.

مدیرعامل رافزا اعلام کرد: توسعه سرویس API در دستور کار شرکت بوده و در چارچوب راهبرد رایان هم‌افزا، اکوسیستم محوری همان اسم رمزی است که به این شرکت در وهله نخست در مسیر تحقق تحول دیجیتال بازار سرمایه و پس از آن در راستای توسعه و تحول مفهوم مدیریت ثروت در کشور کمک خواهد کرد چون به باور ما وجود شرکایی راهبردی است که تحقق آرمانی مشترک مبنی بر تحول دیجیتال در بازار سرمایه را امکان پذیر خواهد کرد.

وی افزود: برطرف کردن ایرادات سامانه‌های موجود و همچنین پیاده‌سازی الزامات سازمان بورس به عنوان نهاد بالادستی در چارچوب رویکرد تداوم فعالیت را باید به عنوان اصلی‌ترین اقدامات انجام پذیرفته در راستای تقویت هسته عملیاتی شرکت رایان هم‌افزا تلقی کرد.

به گفته رضوان مدنی؛ محصولی با قابلیت توسعه تعاملات برنده با کلیه بازیگران نظام مالی مبتنی بر توسعه بازار سرمایه، کاهش ریسک نکول در نظام پول و اعتبار و افزایش قدرت خرید خانوارها و بنگاه‌ها در آینده نه چندان دور تبدیل به یکی از لاین‌های درآمدی اصلی شرکت رایان هم‌افزا خواهد شد.

مدیرعامل شرکت رایان هم‌افزا درخصوص توسعه سرویس کارت هدیه سرمایه‌گذاری توضیح داد: ارائه سرویس کارت هدیه سرمایه‌گذاری با هدف حفظ منابع مالی در صندوق‌های سرمایه‌گذاری و همچنین توسعه فرهنگ سرمایه‌گذاری از برنامه‌های اجرا شده در رافزا است.

وی ادامه داد: با هدف ارتقاء نظام تصمیم‌سازی در سامانه‌های معاملاتی و حرکت به سمت سرویس‌های معاملاتی، توسعه الگوریتم‌های معاملاتی در بستر اکسیر با هدف ایجاد تجربه یکپارچه در دست اجرا بوده و اواخر خرداد به بهره‌برداری می‌رسد.

بدهی چندساله رایان هم‌افزا؛ سرویس آپشن

رضوان مدنی اعلام کرد: سرویس آپشن به عنوان بدهی چندساله شرکت رایان‌هم افزا به بازار سرمایه پس از سال‌ها انتظار فعالان این بازار، در خرداد ماه ارائه می‌شود.

وی افزود: همچنین تقویت تجهیزات زیرساخت و حوزه امنیت به عنوان پاشنه آشیل حوزه فناوری بازار سرمایه با هدف اطمینان از تداوم فعالیت و مدیریت ریسک‌های فناورانه در دستور کار است.

مدیرعامل رافزا تصریح کرد: رایان هم‌افزا به حوزه B2C در چارچوب محصولات مدیریت ثروت با هدف اتصال سیلوهای ثروت در کشور مشتمل بر بازار پول، بازار سرمایه، بازار رمز ارز و بازار کالا هم ورود کرده است که ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

رضوان مدنی گفت: توسعه سرویس‌های داده محور با هدف ارائه خدمات هوشمند به بازار سرمایه و همچنین ارائه خدمات حوزه امنیت و زیرساخت باتوجه به اهمیت یکپارچگی در حوزه فناوری بازار سرمایه جهت مدیریت ریسک‌های مرتبط با حوزه فناوری از برنامه‌های در دستور کار شرکت است.

وی با تاکید بر رونمایی از چند محصول جدید و تاثیر انها بر درآمد های رافزا توضیح داد: همچنین از پروژه توثیق دیجیتال دارایی‌های بازار سرمایه هم هفته گذشته رونمایی شد که کمک می‌کند افراد بدون اینکه دارایی خود را برای وثیقه گذاشتن از بازار سرمایه خارج کنند، با نگهداشت دارایی‌هایشان در صندوق‌های سرمایه‌گذاری از خدمات اعتباری در سایر بازارها استفاده کنند.

رضوان مدنی طی این دیدار با اصحاب رسانه با اشاره به افزایش سرمایه 100 درصدی رایان هم‌افزا از محل آورده نقدی و سود انباشته شرکت گفت: به ‌دنبال افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی رایان هم‌افزا، توسعه نرم‌ افزارها را خواهیم داشت که مهلت خرید حق تقدم سهام شرکت تا پایان اردیبهشت ماه همچنان برای سهامداران رایان هم‌افزا فراهم است.

مدیرعامل رایان هم‌افزا در پایان اعلام کرد: در سال ۱۴۰۴ بیش از ۱۰ محصول به بازار عرضه می‌کنیم.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 270

پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24